Show Order Summary
29,315lei
ProductSubtotal
Anul Transformării  × 1 29,315lei
Subtotal29,315lei
Total29,315lei

Customer information

Detalii pentru facturare

Informații suplimentare

🎟️ Beneficiezi de -23,9%

Produs
Quantity
Preț
Anul Transformării 2023/2024
+
22,298lei

Comanda ta

ProdusSub-total
Anul Transformării  × 1 29,315lei
Sub-total29,315lei
Total29,315lei

Payment

  • Această opțiune nu asigură rezervarea imediată a locului. În unele cazuri transferul poate dura mai mult de 24h iar locul va fi rezervat abia după ce soldul va fi vărsat în contul societății noastre.

🔏 Asumarea luării la cunoștință - Prin efectuarea plății, confirmi citirea, luarea la cunoștință și asumarea informațiilor specifice legate de participarea la acest curs (conținut, perioada și orar de desfășurare, opțiuni și termeni privind plata). Datele furnizate mai sus sunt folosite strict pentru a răspunde intenției tale, exprimate prin completarea acestui formular.

Anul Transformării

Participarea la acest program include:

🎁 Din anul transformării fac parte și vei primi următoarele resurse necesare pentru a pentru a obține rezultatele dorite

🔓 Priority Boarding - Primele 30 de persoane înscrise și achitate, primesc acces la seria de 5 seminare: ABC-ul Succesului.

Predat de Andrea FILIP

Master Certificate of Science ThetaHealing® Instructor și Facilitator Sedona Method®

De 23 de ani ghidez oamenii care își doresc să trăiască o viață creată cu bucurie, inspirație și expresie de sine. A fi cu oamenii într-un context de învățare, fie ca participant la un curs, fie ca trainer, îmi oferă cea mai mare bucurie. ❤

Ce spun participanții

"Acest an al transformării mi-a deschis și mai tare ochii și mi-a arătat că am multe lucruri de rezolvat cu mine, să lucrez cu mine, să mă deschid spre a mă elibera cât mai mult de bagajul emoțional. Trăiam cu impresia că am scos destul de multe lucruri din bagajul emoțional, dar am constatat că încă mai era foarte mult acolo, pentru a trăi în pace și acceptare deplină. Pe mine, în interior m-a schimbat mult acest an. Cel mai mult cred că se văd schimbările în cadrul familiei mele, cu copiii și soțul meu. Și asta a fost ceea ce urmăream în primul rând. Ia-ți reponsabilitatea în mâinile tale și lucrează cât mai mult cu tine, rezolvă-ți cât mai mult din ce ai pe suflet, eliberează-te cât mai mult de bagajul emoțional, și fă-o acceptând ajutor, că e spre binele tău."
Adina D.
Medic - Hattersheim, DE
"Participând la cest program am avut o profundă experiență de învățare și integrare alături de Andrea. Pe scurt, a fost un an intens, distractiv, interactiv, complex, plin de împărtășiri personale și eliberator! "
Aida B.
Economist - London, UK

© 2023 Andrea Filip. Toate drepturile rezervate.